Közlemények!

Rendezvények,Eredménnyek,Bejegyzések.

Vasárnap Október 22-én délután végetért Extrém hétvégénk. A 30 órás versenyre sajnos az idő kissé elromlott és hozzánk látogatott egy erős hidegfront is,ami halaink étvágyát eléggé befolyásolta sajnos rossz irányba.Amit vártunk,hogy a győztes csapat minimum 150 kg össz fogással fogja megnyerni a versenyt,az sajnos nem jött össze,de azért a küzdelem nagy volt a csapatok között és ha az utolsó húzás nagyobb mint öt kg/ez volt a limit/akkor helyet cserélt volna a két élen álló csapat.Szombaton még kissé ködös,később napos és felhős,sajnos elég hűvös idő tette próbára a csapatok jókedvét de mint eddigi versenyeinken,most is olyan Horgásztársak ültek a tó partján,akiknek a jókedv és nevetés a lételeme.Sajnos ezidő tájt már lehetett érezni,hogy a halak étvágya hagy némi kívánni valót maga után és minden egyes kapásért meg kellett küzdeni a csapatoknak.Az első szünetben a Tógazda gulyáslevese adott némi szívmelengetést és persze a finom pálinka sem maradhatott el.Az éjszaka folyamán a köd újra nem szívesen látott vendégünk lett,s az idő fagyosra váltott,de a jó kedv s a pálinka maradt vérpezsdítő.A halak,hát igen,ők kissé elmaradtak.A második szünetre a konyhán ismét sürgés-forgás állapota alakult ki,na meg a finom lecsó,friss kenyérrel...isteni volt :-) Új sorsolás,új szerencse,irány a tópart,hajnali 3.Lassan pitymallik,látni a felkelő napot,ja az a tó  világítása,még mindig köd :-),hal,hát igen.Lassan vége a versenynek,kiabálnak,"még tíz perc,86 másodperc",aztán vége.Fogások összesítése,megvannak a helyezettek.  1.Noni&Fecc Feeder Team                        2.Szabó Dávid / Lukács Levente                3....                                                    Finom ebéd délután,rántott hús,hasáb,ubi,kiváló étel újra.Eredményhirdetés,gratulációk mindenki mindenkinek,búcsúpálinka,viszlát legközelebb.                                              Külön köszönet és gratuláció a részt vett csapatoknak,akik végigcsinálták mosolyogva,egymást ugratva,jó barátságban ezt a gigászi küzdelmet.Találkozunk legközelebbi versenyünkön.                                           Görbüljön.


Szombaton vadregényes körülmények között lezajlott a hagyományteremtő céllal megtartott megnyitó versenyünk,amely innentől kezdve minden évben július második hétvége szombati napján kerül majd megrendezésre.Köszönjük az összes sporttárs jelenlétét,a családtagok biztatását,a gyermekek nevetését,az ételek és kiszolgálás minőségét,a kollégák hozzáértő segítségét és nem utolsó sorban Hajdu Sándor tógazda pozitív hozzáállását a verseny rendezéséért.Köszönjük a Székesfehérvári Önkormányzatnak a Fővédnökséget,akinek nevében Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő asszony tartózkodott a helyszínen.A Fehérvár tévének a közvetítést és a Perigold termékcsaládnak a bemutatót. Következzenek az eredmények:              1-s tó: 1.helyezett: Lukacs Levente Levó,26.12 kg plusz legnagyobb hal:5.8 kg 2.helyezett:Neizer Zsolt,22.91 kg 3.helyezett:Norbert Mindenszki,11,2 kg 2-s tó: 1.helyezett:                             Balázs Máté Kalmár,97 kg 2.helyezett:András Balla,86 kg 3.helyezett,David Burai 67.9 kk Legnagyobb hal:Kiss Sándor:6,2 kg Minden résztvevőnek és helyezettnek gratulálunk az eredményekhez. Köszönjük a felajánlásokat,Hajdu Sándor Tógazda,Perigold termékcsalád,Póló Király.

Horgászversenyek:

VERSENY FELHÍVÁS!!!!!
Horgászparadicsom Szabadidőpark Börgönpuszta ezennel meghirdeti az Extrém Hétvége Páros Csapatversenyt.
A versenyre csak is két fős csapatok jelentkezését várjuk..
A verseny ideje Október 21-22. Börgöndpuszta 1.sz.tó.
A tó halállománya szinte csak nagy halból áll, és október elején érkeznek még bele még 10+ pontyok és amurok is.
A verseny időtartama 3x8 óra, két órás szünetekkel.
A három fordulóból álló versenyen fordulónként helysorsolás, majd helycsere következik. Minden forduló lejártával a csapat egyik tagja a halőrházhoz megy és részt vesz az újrasorsoláson, míg a párja a helyén marad, megvárja a mérlegelő kollégát, majd a sorsolás végeztével átköltöznek a kisorsolt helyre. A három forduló összfogása dönti el a helyezések sorsát,
VERSENYSZABÁLYZAT:
Gyülekező 21-én 07:00-08:00-ig
Sorsolás 08:00-kor, aki késik a megmaradt helyre ül.
09:00 az első forduló kezdete.
Fordulók:
1. forduló 09:00-17:00
2. forduló 19:00-03.00
3. forduló 05:00-13:00
14 órakor eredményhirdetés!!
A nevezési díj csapatonként 20.000 Ft.
A díjazás:
Az első három csapat tagjai serleg jutalomban és Perigold ajándékcsomagok
A verseny első szünetében a nevezett csapatok tagjai egy tál gulyáslevest, a második szünetben egy adag tojásos lecsót kapnak, ami nevezési díjban benne van. A verseny végeztével az eredményhirdetést követően minden csapat tagja Rántott szeletre hasábburgonyával a tógazda vendége lesz.
Szabályzat:
Csapatverseny. Egy csapatban két fő nevezhető. A nevezett tagok személyenként egy horgászbottal, készségenként egy horoggal horgászhatnak. Azért egy bottal személyenként, hogy a tagok tudják egymást segíteni a fárasztás, illetve a hal kiemelése során. A verseny ideje alatt megengedett a kapásjelző használata. Horgászni engedett feeder, picker, illetve a bojlis horgászfajta is. Fertőtlenítő spray, nagyméretü merítőháló illetve pontybölcső használata kötelező, amennyiben nincs,úgy bérlésre van lehetőség. Csapatonként két, minimum 2.5 méteres haltartó megléte is kötelező, igaz a mérlegelés folyamatos lesz, mivel a tóban sok a 10+os hal és nem ritka benne a 20 kg ot elérő tokhal is, de a kisebb pontyok a mérlegelő érkezéséig a haltartóba helyezhetőek.
Etetni kizárólag természetes alapanyagú csalikkal illetve etetőanyagokkal lehet, kérjük a penészes etetőanyag és rohadt kukorica mellőzését.
Előzetesen nevezni itt hozzászólásban lehet, az első 18 csapatot utána privát üzenetben megkeressük, kapnak egy bankszámla számot, s aki a nevezési díj 50%-át átutalja a kapott számlaszámra, annak véglegesítjük a nevezését.
A megjegyzés rovatba kérjük beírni: extrém és csapatnév.
Várunk mindenkit szeretettel egy extrém embert és csapatot próbáló kihívásra.
Kedves Horgásztársak: Görbüljön 🙂